BCAA juomat

ED_BCAA_RECHARGE_FINLAND_BCAA-juoma_fittness_Sportdrink_protonifit

BCAA-juomat sisältävät haaraketjuisia aminohappoja jotka ovat urheilijoiden keskuudessa suosittuja. BCAA:ta on ollut ties kuinka kauan jauheina ja kapseleina, mutta valmiit juomat ovat kuitenkin suhteellisen uusi trendi, enkä yhtään ihmettele 🙂 Olen maistanut lähes kaikkia markkinoilla olevia BCAA juomia ja täytyy todeta ED:in olevan yksi parhaimmista! Vitamiinien ja muiden ravintoarvojen suhteen en ole vertailua tehnyt, makujen suhteen EDit vievät voiton! ED BCAA Pear:ssa ja Berry:ssä maku on voimakkaan päärynäinen ja marjainen.

Lisä plussat tuo, että ED BCAA Pearissa kaloreita on vain 4 kcal/100ml ja lisäksi sinä on kofeiinia. ED BCAA Berry on kofeiiniton joten kaikille löytyy varmasti mieluiden vaihtoehto. Joko olet maistanut jompaa kumpaa? 🙂

 

ED BCAA Pear

ED_pear_haertwall_BCAA_ED energydrink

BCAA-juomien tuoteryhmä on nopeassa kasvussa niin Suomessa kuin maailmallakin. BCAA-juomat sisältävät haaraketjuisia aminohappoja ja vitamiineja ja antavat aktiiviurheilijan lihaksille energiaa ja rakennusaineita. Lisäksi juomat piristävät ja energisoivat.

ED BCAA Pear on haraketjuisia aminohappoja ja vitamiineja (B6 ja B12) sisältävä kofeiini- ja tauriinipitoinen hiilihapotettu juoma, energiasisältö 4 kcal/100 ml, sisältää makeutusainetta. Korkea kofeiinipitoisuus 54,6 mg /100ml. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville tai imettäville Käyttösuositus enintään 2 tölkillistä päivässä. Sisältää makeutusainetta. Suosittelemme  osana monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

BCAA 8:1:1 (l-leusiini,l-isoleusiini,l-valiini) 2500mg/330ml

ED BCAA Berry

BCAA-juomien tuoteryhmä on nopeassa kasvussa niin Suomessa kuin maailmallakin. BCAA-juomat sisältävät haaraketjuisia aminohappoja ja vitamiineja ja antavat ED_berry_ED_BCAA_Hartwall_protonifit_arvosteluaktiiviurheilijan lihaksille energiaa ja rakennusaineita. Lisäksi juomat piristävät ja energisoivat.

ED BCAA Berry on haaraketjuisia aminohappoja ja vitamiineja (B6 ja B12) sisältävä hiilihapotettu juoma, energiasisältö 7 kcal/100 ml, sisältää makeutusainetta.  Käyttösuositus enintään 2 tölkillistä päivässä. Suosittelemme osana monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämäntapoja.

BCAA 4:1:1 (l-leusiini,l-isoleusiini,l-valiini) 5000mg/330ml

 

Jos et ole vielä maistanut niin kannattaa tänään käydä kaupan kautta kotiin mennessä.

 

terkuin Toni

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s