Testissä ihonhoidon ihmesieni

Aiemmin postasin blogiyhteistyöstä Ruohonjuuri Oy:n kanssa ja nyt testissä on ihonhoidon ihmesieni  (Konjac -kasvosieni), oma sieneni on tarkoitettu rasvoittuvalle, aikuiselle iholle.

Ihmesieni_pesusieni_ihonhoito_ihonpuhdistus

Maailmalla suuren suosion saavuttaneet Konjac Sponge -pesusienet ovat 100 %:sti luonnollista kasvikuitua. Valmistuksessa ei käytetä säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, hajusteita tai parabeeneja. Ne ovat kierrätettäviä, kompostoitavia, luontoa säästäviä sekä ympäristölle turvallisia.

Ihmesieni_pesusieni_ihonhoito_ihonpuhdistus

Sieni ennen käyttöönottoa

Ihmesieni_pesusieni_ihonhoito_ihonpuhdistus

Sieni käyttövalmiina

Konjac Sponge -sienet valmistetaan elintarvikelaatuisesta glukomannaani-kuidusta, joka sisältää runsaasti ihoa ravitsevia mineraaleja kuten natriumia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, fosforia, kuparia ja sinkkiä. Sieni syväpuhdistaa ja kuorii kevyesti ihon pinnalta kuolleet ihosolut jättäen ravitsevan ja suojaavan kolloidisen kalvon ihon pinnalle. Samalla verenkierto elpyy, väsynyt iho virkistyy ja solunmuodostus aktivoituu.

Sienen pehmeä ja ihoystävällinen rakenne pudistaa ihon hellävaraisesti ihoa ärsyttämättä.

Sientä kostutetaan vedellä, kunnes se muuttuu pehmeäksi. Sieni imee itseensä melkoisen määrän vettä ja kasvattaa kokoaan reippaasti. Ensimmäisellä kerralla sieni kannattaa upottaa veteen muutamaksi minuutiksi. Jatkossa päivittäisessä käytössä sieni kostuu nopeammin ja sen voi kostuttaa vesihanan alla tai ottaa suihkuun mukaan. Aamuin illoin käytettäessä sieni ei ehdi kuivumaan kokonaan.

Ihmesieni_pesusieni_ihonhoito_ihonpuhdistus Ihmesieni_pesusieni_ihonhoito_ihonpuhdistus

Sientä voi käyttää joko sellaisenaan, tai puhdistusaineen kanssa. Puhdistusvaahtoa tai -geeliä käyttäessä kannattaa puhdistusaine laittaa sienelle ja hieroa kasvoille. Puhdistusmaidon/-emulsion kanssa voi puhdistustuotteen levittää suoraan kasvoille, ja hieroa sienellä tämän jälkeen. Kokeilemalla huomaa, kumpi tapa sopii omalle puhdistustuotteelle paremmin. Itse käytän sientä pelkän veden kanssa.

Puhdistaessa sientä pyöritellään kasvoilla hellävaraisesti.

Ihmesieni_pesusieni_ihonhoito_ihonpuhdistus

Ihmesieni_pesusieni_ihonhoito_ihonpuhdistus

Puhdistuksen jälkeen olen rutistanut sienen kuivaksi ja taputellut sillä ylimääräiset vedet kasvoilta pois. Pyyhekuivaus ei ole suositeltavaa, ainoastaan kevyt taputtelu sienellä tai kämmenillä, jolloin sienen hoitavat ainesosat jäävät iholle paremmin ja sienen emäksisyys tasapainottaa ihon ph:ta.

Käytön jälkeen sieni huuhdellaan huolellisesti. Sienen voi rutistaa kuivaksi joko nyrkissä tai kämmenten välissä, kunhan sitä ei väännä ja kierrä! Sienen kuidut eivät vääntämisestä tykkää, ja tällöin sienen käyttöaika lyhenee.

Aivan uutena tuttavuutena tämä sieni ei tule, vaan perheen naisten, puoliso ja 10v tytär, käytössä ihonpuhdistussieni on ollut käytössä useamman kuukauden ajan. Itseasiassa viime viikolla otettiin käyttöön kolmas sieni. Sieni kestää useamman kuukauden ajan (2-3 kk), mutta kun se alkaa murentua, on aika hankkia uusi sieni.

Tässä oma ihon kunto ennen Konjac sienen käyttöä.

Ihmesieni_pesusieni_ihonhoito_ihonpuhdistus

Ihmesieni_pesusieni_ihonhoito_ihonpuhdistus

alekoodi_ruohonjuuri_hyvinvointi_luomuruoka_superfood

terkuin Toni

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s