Lentoemäntädieetin tulokset

Hyvää alkanutta viikkoa!

Lentoemäntädieetti takana ja nyt lyödään tulokset pöytään.
Neljän päivän lentoemäntädieetin viimeinen päivä oli perjantaina. Fiilikset dieetiltä ovat kokonaisuudessaan hyvät. Ensimmäisenä dieettipäivänä ja ehkä hieman toisenakin nälän tunne oli helvetillinen! Ruuan määrä oli aika pieni tai oikeastaan ruuan määrä per ateria oli hyvä, mutta aterioiden välinen aika oli pitkä koska päivässä syötiin vain 3 ateriaa.

Kolmantena ja neljäntenä päivänä näläntunnetta ei juurikaan enää ollut tai ainakaan sitä ei ollut yhtä voimakkaana kuin aikaisemmin. Vaikka itselläni ei ollut hajuakaan siitä onko paino tippunut vai ei niin fiilis ja jaksaminen oli jotenkin parempaa dieetin aikana. Mitään mielihaluja ei itselleni tullut dieetin aikana, vaikka kävin ruokakaupassa itselleni ja muulle perheelleni ruokaa.

Lähtömitat mitä otin itsestäni ennen dieetin aloitusta: vyötärön ja rinnan ympärys sekä WEIGHTpaino. Lauantai aamulla peilikuvaa katsoessani ei voinut sen perusteella ainakaan itse todeta oliko muutosta vai ei. Lähtömitoista oli kuitenkin hävinnyt vyötäröltä -2cm ja rinnalta 2,5cm. Paino oli pudonnut lähtöpainosta 78,3 kiloon joten pudotusta oli -1,7kg.

Itse olen tuloksiin ja kokemuksiin tyytyväinen. Itselläni en olisi missään kohtaan uskonut luvatun jopa 4-5kg:n pudotuksen olleen mahdollista, koska lähtöpainoakaan ei tuon enempää ollut. Uskon, että nuo ”helpot” sentit ja kilot olisivat lähteneet millä tahansa muullakin dieetillä pois ensimmäisen viikon aikana.

 

terkuin Toni

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s