Oli kesä oli loma, oli kesäloma loma loma…

Aikaisempina vuosina vaikka lomaa on ollutkin, niin on keksinyt itselleen aina paljon tekemistä ja melkein olen aikatauluttanutkin lomatekemiseni. Keväällä päätin, että tämän vuoden kesän vain olen ja annan aikani perheelle ja lapsilleni lukuun ottamatta paria kesällä ollutta hääkuvausta.

Pidin taukoa blogin kirjoituksesta ja lähes kaikesta missä tarvitsee tehdä jotain tai miettiä sen enempää asioita. Nyt loman loputtua ja pari viikkoa töissä käydessäni voin todeta, että keväinen idea oli yksi parhaimpia. Totaalilepo eri aktiviteeteista tuli kyllä tarpeen ja huomaa, että on eri tavalla virtaa ja ideoita asioihin joihin ei aiemmin keksinyt enää mitään uutta. Kesä on ollut muutenkin muutosten aikaa perheessämme ja suhteellisen isojakin arkeen vaikuttavia asioita on tapahtunut.

Nyt on mukava jatkaa kohti syksiä uutena energisenä minänä. Ja jäädä odottelemaan postipaketin saapumista jonka sisällöstä lähipäivinä lisää 😉

postipaketti

terkuin Toni

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Oli kesä oli loma, oli kesäloma loma loma…

 1. Moikka!
  Oon vähän mietiskellyt, että pitäisikö lähtä mukaan tuohon Bullin All out:iin. Oon kohta 20v naisen alku, jolla tähtäimessä on lihaksen kasvatus. Ylipainoa ei ole, eli build-valmennus olisi varmasti mulle parempi vaihtoehto.
  Osaatko sanoa, että onko valmennukseen mahdollista osallistua, vaikka ei pääsisikään osallistumaan tapaamiseen/tapaamisiin?
  Olitko kuinka paljon yhteydessä muihin ryhmäläisiin valmennuksen aikana? 😊

  Tykkää

  • Moikka Reetta!

   Bull´s All Out oli aivan mieletön kokemus ja paljosta olen jäänyt paitsi kun en ole ollut kaikissa valmennuksissa mukana. Olen seurannut viimeisiä valmennuksia somesta ja kuvia heidän ryhmätapaamisista ja niistä välittyvä fiilis on huikea.
   All Outin tapaamiset/ryhmätreenit ovat ”bonusta” joihin ei ole pakko mennä mukaan, mutta jos haluaa tavata muita valmennuksessa mukana olevia sekä FitFarmin henkilökuntaa ja päästä treenaamaan ohjatusti niin suosittelen osallistumaan mikäli se on vain mahdollista.
   Toivottavasti viestistäni on hyötyä kun pähkäilet osallistumista Bull´s All Out:iin 🙂

   terkuin Toni

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s